povestea-noastra

Povestea noastră​

TESAY este o platformă unică în România cu accesorii Tesla aftermarket, accesorii necesare pentru proprietarii de autovehicule Tesla. 
TESAY vine în întâmpinarea clienților răspunzând la nevoile reale ale fiecărui proprietar de Tesla, prin gama largă de accesorii pe care le oferă. Produsele actuale pe care le oferim clienților sunt: soluții de depozitare inteligentă
, accesorii interioare și exterioare, accesorii practice, accesorii pentru călătorie și camping.

Prin directa colaborare cu furnizorii noștri internaționali vă oferim accesorii Tesla de înaltă calitate. Noi vă ajutăm să economisiți atât timp (prin faptul că la noi gasiți o gamă largă de accesorii) cât și bani (prin costul redus de transport deoarece noi livrăm produsele din depozitul nostru). Încercăm și dorim să satisfacem nevoile fiecărui client în parte oferindu-le accesorii de calitate care să le ofere confortul dorit și experiențe de neuitat în autovehiculele Tesla.  

Transparență – Producție corectă  – Calitate

Aceștia sunt pilonii după care ne ghidăm. Avem misiunea de a comercializa accesorii produse în mod sustenabil pentru mașina ta electrică. Mediul ne va mulțumi!

Misiunea noastră​

Misiunea noastră este simplă: educarea și formarea proprietarilor Tesla cu privire la modul de personalizare, întreținere și protejare a vehiculelor lor.

Vă asigurăm că verificăm cu strictețe produsele comercializate de noi din punct de vedere al inspecției în fabrică, inspecției produselor și calitatea lor, pentru a ne asigura că fiecare produs este calitativ.

1. Calitate: Produsele sunt furnizate direct de fabricile de primă linie; calitatea este controlată de o echipă de profesioniști și toate produsele au trecut de inspecția internațională de calitate autorizată.

2. Preț: Fara intermediari, fara brand premium, fara costuri de publicitate.

3. Garantie: Garanția se oferă în baza facturii și este valabilă 24 luni pentru persoanele fizice și 12 luni pentru persoanele juridice.