Acest document (publicat în format electronic la adresa: https://tesay.ro/, împreună cu toate celelalte documente la care face referire reprezintă cea ce vom denumi generic „Termeni și condiții” sau „Termenii”, adică regulile care vor reglementa situația dintre noi, în calitate de Vânzător și dvs., în calitate de client care decizi să achiziționezi un bun sau un serviciu de pe site-ul nostru.

 • „Vânzătorul” – ZERODAY S.R.L., o societate cu răspundere limitată.
 • „Platforma” – site-ul web deținut de Vânzător, inclusiv pagini și profilele de pe rețelele sociale, având domeniul https://www.tesay.ro.
 • „Produse” – orice bunuri (produse) sau servicii care sunt oferite Clientului în vederea achiziționării, contra cost, prin intermediul Platformei.
 • „Client” – persoana fizică/juridică ce accesează Platforma și plasează o Comandă pentru achiziționarea Produselor oferite spre vânzare de către Vânzător. Prin Client se înțelege și o persoană juridică care plasează o Comandă prin intermediul unei persoane fizice în numele acesteia.
 • „Comandă” – o comandă plasată de Client prin intermediul Platformei prin care Clientul își exprimă angajamentul de a achiziționa unul sau mai multe Produse, în condițiile prevăzute în prezentul document și/sau agreate cu Vânzătorul prin intermediul unui mijloc de comunicare la distanță.
 • „Tranzacție” – operațiunea de plată efectuată de către Client, respectiv încasare de către Vânzător, a unei sume de bani ca urmare a vânzării de către Vânzător, respectiv achiziționării de către Client, a unuia sau mai multor Produse.
 • „Cont” – secțiunea din Platforma accesibilă Clientului prin intermediul utilizării, cu utilizator de identificare, a unei adrese de e-mail și a unei parole, care permite Clientului transmiterea unei Comenzi și care conține informații despre Client și istoricul Clientului în Platforma.
 • „Contract” – înțelegerea consensuală la distanță intervenită între Vânzător și Client, fără prezența fizică simultană a acestora, cu privire la vânzarea, respectiv achiziționarea, unuia sau mai multor Produse de pe Platforma, prin lansarea unei Comenzi de către Client și acceptarea ei de către Vânzător, cu respectarea prevederilor legale și a termenilor și condițiilor pentru vânzarea online a serviciilor și produselor Vânzător. Ca regulă, Contractul se încheie în limba română.
 • „Perioada de returnare” – perioada de 14 (paisprezece) zile calendaristice, așa cum este stipulată de legislația în vigoare aplicabilă drepturilor consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță cu profesioniștii (sau orice altă perioadă care poate deveni obligatorie conform legislației relevante din România), înauntrul căreia Clientul are dreptul să returneze Produsele Vânzătorului. Procedura de returnare și modul în care aceasta este valabilă și se aplică este descrisă în prezentul document.

Eligibilitate pentru returnare

Produsele pot fi returnate doar în cazul în care prezintă defecțiuni tehnice sau au fost livrate produse necompatibile cu automobilul dumneavoastră.

Perioada de returnare

Produsele trebuie returnate în termen de 14 zile de la data achiziției pentru a fi eligibile pentru returnare.

Starea produsului

Produsele returnate trebuie să fie în starea lor originală, cu ambalajul intact și accesorii complete.

Procesul de returnare

 • Pentru a iniția un proces de returnare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți și să furnizați informații detaliate despre motivul returnării.
 • Vom evalua cererea dvs. de returnare și, dacă este confirmată eligibilitatea, vă vom furniza instrucțiunile și detaliile necesare pentru returnare.

Costurile de returnare

Costurile de returnare sunt suportate de către client, cu excepția cazului în care produsul prezintă defecțiuni tehnice sau a fost livrat un produs necompatibil. În aceste cazuri, costurile de returnare vor fi suportate de către magazinul nostru.

Rambursarea sau înlocuirea produsului

În funcție de preferințele dvs., puteți opta pentru rambursarea sumei achitate sau înlocuirea produsului cu unul similar, în cazul în care este disponibil.

Termenul de procesare a returului

Procesarea returnării și emiterea rambursării sau înlocuirii produsului va fi efectuată în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat.

Excluderi

 • Produsele deteriorate din cauza utilizării necorespunzătoare sau a neglijenței nu vor fi acceptate pentru returnare sau înlocuire.
 • Magazinul își rezervă dreptul de a refuza returnările care nu respectă acești termeni și condiții.

Prin efectuarea unei achiziții la magazinul nostru, sunteți de acord cu acești termeni și condiții pentru procesul de retur. Pentru orice întrebări suplimentare sau asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.