Garanții

Produsele noastre beneficiază de garanțiile oferite de legislația în vigoare și care se aplică. În cazul în care garanția nu este aplicabilă (exemplu: în cazul serviciilor sau al Produselor specifice), vom indica în dreptul Produselor garanțiile existente sau în politică noastră generală privind gestionarea comenzilor.

Toate Produsele fizice comercializate de către noi beneficiază de garanția legală de conformitate, conform legislației în vigoare. Garanția se aplică condițiilor normale de utilizare și este valabilă numai pentru produsele achiziționate și plătite de Client de la Vânzător.

Garanția se oferă în baza facturii și este valabilă 24 luni pentru persoanele fizice și 12 luni pentru persoanele juridice. Garanția intră în vigoare de la momentul în care Clientul a primit produsul și, în cazul în care Clientul face o singură Comandă pentru Produse multiple care vor fi livrate separat, garanția intră în vigoare de la data la care clientul a primit fiecare produs în parte.

  • În conformitate cu legislația în vigoare, dacă este aplicabil, Produsele beneficiază de o garanție de conformitate potrivit Legii nr. 44/2003. Dacă în prezentarea Produsului este precizat un termen extins de garanție, atunci se va aplica termenul mai lung.
  • Răspunderea noastră, în conformitate cu prevederile articolelor 9-14 din Legea nr. 449/2003, va putea fi angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 ani, care se calculează de la Livrarea Produsului, pentru Produsele cu o durată medie de utilizare de cel puțin 2 ani.
  • Garanția presupune următoarele stadii: (a) înlocuirea Produselor și (b) rambursarea valorii pentru produsele neconforme.
  • Condițiile de acordare a garanțiilor pot varia în funcție de producător și sunt stabilite în politicile comerciale ale fiecărui producător, la nivel național.